thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times

Prijavi se na e-novičke in prejmi ekskluzivni dostop do vseh ugodnosti na Okay.si ter skupaj z nami naredi nekaj dobrega zase in za naravo!

Vodni kamen je lahko preteklost!

Česa nikoli ne manjka v kopalnici in kuhinji? Vodnega kamna, seveda! Žal je res zelo zvesti spremljevalec umivalnikov, kadi, tuš kabin, ploščic, pip in še česa.

No, to seveda ni nič novega, kar pa je novega je to da sedaj obstaja način kako ga lahko hitro in enostavno odstraniš z vseh omenjenih površin! 🙂 Še bolj pa te bo navdušila tale novost – možno je celo preprečiti njegovo nabiranje. Če želiš izvedeti kako, le beri naprej 😉

Vse kar potrebuješ je:

cistilo-za-preprecevanje-vodnega-kamna

Ko si izbereš površino z najbolj zasušenim vodnim kamnom (tako kot mi 😉 ) le nastavi čistilo na pršenje, usmeri in pritisni! Dobro poškropi površino in pusti kakšno minuto nato le obriši – deluje na pipah, tuš kabini, kadeh, ploščicah…skratka povsod, kjer se vodni kamen sploh lahko nabere!

naravno-cistilo-za-vodni-kamen

Ja, deluje tudi pri takšni umazaniji 🙂

cistilo-za-vodni-kamen-brez-kemikalij

Sedaj pa še najpomembnejši del! Čistilo deluje tudi kot preprečevalec vodnega kamna – ne verjemaš, preveri spodaj 🙂

prepreci-vodni-kamen

Po tuširanju le na rahlo poškropi šipo tuš kabine (ali katere druge površine, kjer ne želiš da se zasuši vodni kamen, na primer na pipi), pusti čistilo kakšno minuto nato le speri z vodo. Ko se bo voda posušila, ne bo niti sledu o zasušenih madežih – ta da!

P.S. Uporaba ni nujno potrebna po vsakem prhanju, zadostuje uporaba vsak drugi dan oziroma po potrebi, ko opaziš, da voda iz povrine ne odteka več dobro.

odstrani-vodni-kamen

Čistilo, ki te bo rešilo vodnega kamna najdeš tukaj >> 

Preveri še kako lahko brez težav očistiš belo usnje!

Okay.si - Novičke

Vpiši svoj email naslov, če želiš izvedeti še kakšen top nasvet, ki ti bo olajšal vsakdan.

S prijavo se prijavljaš na naše e-novičke, da boš na tekočem tudi z vsemi popusti!

[newsletter_signup_form id=2]