thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Prijavi se na e-novičke in prejmi ekskluzivni dostop do vseh ugodnosti

na Okay.si ter skupaj z nami naredi nekaj dobrega zase in za naravo!

Okay X Oopsi komplet parfumov za dom

cena izdelka:

19,95 

Okay X Oopsi parfumi za dom

Poznaš tisti občutek, ko prestopiš prag svojega doma in vdihneš prijeten, dišeč zrak? S tem pisanim kompletkom treh ekoloških parfumov za dom in tkanine, v srce svojega doma pričaraj nepozabne vonjave, ki se jih nikoli ne naveličaš. Magic drops bo s svojim orientalskim vonjem poskrbel za prijeten dolgotrajen vonj, s Sweet Mist osveži posteljnino ali moževo srajco, Fiary Dust pa naj te s svojimi pravljičnimi aromami popelje v sladek tropski raj. #homeiswherethesprayis

SPRAY IT, SMELL IT, LOVE IT!

Člani Okay X Oopsi so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji.

 

Špela: Diši, diši, noro diši! 😍 😍 Sm itak mogla vse tri sprobat! Dobre ste res! Vsaka čast za ideje in kreativnost.”

Metka:Čistila in sedaj še teli parfumi – tole je res vredno vseh pohval. Bravo punce. 💪”

Sabina: “Ti spreji zelo lepo dišijo. Sprobala sem vse tri! 😄  To, da zravnajo zmečkana oblačila tudi lahko potrdim. Pozabila sem poslikat ker enostavno nisem verjela, da so tok učinkoviti. Pohvalila bom vso ekipo, ki pridno delate. Čistil ne zamenjam za nič na svetu, ki so res učinkovita in predvsem prijazna moji koži. Komaj čakam kaj novega.❤️ “

Maja: “Tole je pa adijo pamet! Kok so pa lepa. 😍 😍 😍  Sploh nemorš verjet, da je lahko že embalaža taka ❤️  bo treba sprobat še tole.”

 

 

Količina: 3 x 500ml

Sestavine Magic Drops: < 5 % etanola (označeno po EC 200-578-6), neionske površinsko aktivne snovi, dišava (Benzyl Salicylate, Buthylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Linalool)

Sestavine Sweet Mist: < 5 % etanola (označeno po EC 200-578-6), neionske površinsko aktivne snovi, dišava (Coumarin, Hexyl Cinnamal, Linalool)

Sestavine Fairy Dust: < 5 % etanola (označeno po EC 200-578-6), neionske površinsko aktivne snovi, dišava

Uporaba: nekajkrat razpršite v zrak prostora, katerega želite odišaviti. Vedno razpršujte proti stropu. Lahko se razprši tudi na tkanine (perilo, tekstilne obloge, tepihe, tapecirano pohištvo, zavese…) in pustite, da se posuši.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.