thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay X Minu osvežilec prostorov Relaxing Night

cena izdelka:
7.49 €

Okay X Minu osvežilec prostorov Relaxing Night

Poskrbi za sproščen spanec v prijetno osveženi spalnici z osvežilcem prostorov Relaxing Night. Romantičen cvetlični vonj osvežilca zraka lahko razpršiš po prostoru ali z njim odišaviš kar posteljnino (na tkaninah izdelek ne pušča madežev). Nežna aroma bo poskrbela za še bolj prijetno bivanje.

Relaxing Night je profesionalni odstranjevalec vonjav na bazi eteričnih olj, ki odstrani molekule, ki so vzrok za neprijetne vonjave v prostorih kot so: hotelske sobe, kopalnice, stranišča, kuhinje, notranjost avtomobila, shrambe, tapisoni in tkanine. Je tekočina, ki vsebuje posebni parfum razvit na vodni bazi. Ima dolg trajajoč in prijeten vonj. 

Izdelek Okay x Minu je veganski, ekološki in narejen v Sloveniji.

 

Ane-Marie: “Da sporočim izkušnjo z Relaxing Night. Doma imam difuzor, ki je do zdaj bil kar občutljiv na doziranje eteričnih olj, ki niso 100%. Sploh ni deloval oz. sploh ni bilo vonja ali pa je bil zelo umeten. Danes pa sem dodala v vodo Relaxing Night in se je vonj tako lepo razvil in obstal, kljub kuhanju nedeljskega kosila. Top vonj, res.”

Kaja: “Ga imamo in smo nad njim noro navdušeni! ❤️ Božanski vonj! 👏”

Količina: 500ml

Sestavine: < 5 % etanola (označeno po EC 200-578-6), neionske površinsko aktivne snovi, dišava (Alpha-isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Buthylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool)

Uporaba: nekajkrat razpršite v zrak prostora, katerega želite odišaviti. Vedno razpršujte proti stropu. Lahko se razprši tudi na tkanine (perilo, tekstilne obloge, tepihe, tapecirano pohištvo, zavese…) in pustite, da se posuši.

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelki, ki s svojo iznajdljivostjo lajšajo vsakdan. 🙂 Naši Okay znamki vedno dodajamo nove eko izdelke. Zadnja novost je naša linija v Sloveniji narejenih ekoloških čistil, ki jih moraš preizkusiti!

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v obeh Okay maloprodajnih trgovinicah, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičku“.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.