thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay set čistil #KitchenGoals

cena izdelka:
14.49 €

Okay set čistil #KitchenGoals

Si želiš bleščeče čisto kuhinjo, vredno objave na instagramu pod # kitchengoals? Potem si na pravi spletni strani! Pozabi na mizarja in nov kuhinjski otok – vse kar potrebuješ za sanjsko kuhinjo je naš set čistil #KitchenGoals.

Set vsebuje priljubljenega šarmerja Mister Greasa, ki bo posrkbel za zamaščene madeže v tvoji kuhinji (kot pravi moški je kos tudi najbolj zahtevnim nalogam, zato ga brez zadržkov uporabi tudi v pečici), rozasto Multi Divo, ki slovi po svoji vsestranskosti in očara s prijetnim tropskim vonjem ter kraljico mehurčkov Bubble Babe, ki bo poskrbela še za piko na i v vsaki kuhinji – čisto posodo.

Člani #KitchenGoals so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji. Po uporabi pršilke obvezno obrni na OFF!

Natalija: “Danes prejela 😍 čudovito 👌 in kako noro diši 😍❤️”

Pia: “Jaz sem danes dobila paket!!! Norooo!!! Cel dan že pucam!😍👍👍👍”

Milena: “Dobila včeraj paketek💗sem navdušena nad čistili ressss👍👍👍💗učinkovito in noro dišeče-top vrhunska čistila! 👍👍👍”

Teja: “Nemorem, da nebi čistila? Čistila so TOP! Škoda zgubljat besede o tem kako dišijo ne? Nenormanlno…nenormano dišijo, nenormalno lepa barva, nenormalno dobro in učinkovito spucajo vse v nulo res. Še enkrat bravo, bravo👏 Lp.”

Mojca: “Vsa čistila sem preizkusila, detergent za posodo je idealen za moje roke, ki mam zelo občutljive tako, da mislm da bodo vsi redno v košarici 😁😁 Diva, brez besed vse mi počisti 😁😁 diši pa itak noooorooooo 😁 razmaščevalec pa ravno tako brez besed 😁😁 pečice nisem imela še tok čiste 😁🥰 mislim da sem se zaljubila ponovno v čiščenje 🤣.”

Anja: “Moram povedat, da so čistila enkratna!!!! Pa kako dišijooo 😍😍😍😍 prav z veseljem pucam zdej, da nemorem verjet 🙂! NAVDUŠENA 😍😍😍😍.”

Jana: “Zdravo! Komaj sem čakalaaa, da pridejo 🥰 in evo jih!!! To je pa vrhunsko, tako vonj, kot učinek. Sej sem pričakovala top izdelek (glede na predhodnike) samo me je vseeno pozitivno presenetilo 😊 vse pohvale 👍🏼 imam samo eno skrb – da jih ne bo zmanjkalo.”

  • Mister Grease – razmaščevalec za kuhinjo:  500 ml

Sestava: <5% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi. Vsebuje: konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave (Linallol)

Uporaba: Pri trdovratni umazaniji nanesite nerazredčeno čistilo direktno na površino, pustite delovati in obrišite s krpo. Čistilo dobro odstrani maščobo, delno celo vodni kamen in daje površini lesk brez brisanja. Čistilo je primerno tudi za redčenje: dodajte 40-80 ml čistila na 10 l tople vode.

  • Multi Diva – čistilo za različne površine:  500 ml

Sestava: <5% neionske površinsko aktivne snovi, vsebuje konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave

Uporaba: Čistilo nanesite na površino, očistite s krpo ali sperite z vodo. Učinkovito očisti vse pralne površine in ne pušča lis. Primerno za čiščenje miz, pultov, pohištva in tal. Čistilo lahko po potrebi tudi dodatno redčite.

  • Bubble Babe – detergent za pomivanje psoode:  500 ml

Sestava: 5%-15% anionske površinsko aktivne snovi, <5% amfoterne površinsko aktivne snovi; ostale sestavine: konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave.

Uporaba: 4ml (1 čajna žlička) detergenta zadostuje za 5l vode. Posode ne pomivajte pod tekočo vodo, ampak jo potopite v pripravljeno raztopino iz priporočene količine vode in detergenta, očistite in sperite z vodo. Učinkovito odstranjuje umazanijo in  maščobo ter posodi vrne sijaj. Vsebina zadostuje za 125 pranj

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelki, ki s svojo iznajdljivostjo lajšajo vsakdan. 🙂 Naši Okay znamki vedno dodajamo nove eko izdelke. Zadnja novost je naša linija v Sloveniji narejenih ekoloških čistil, ki jih moraš preizkusiti!

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v obeh Okay maloprodajnih trgovinicah, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičku“.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.