thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay Magic Sponge set šestih paketkov (6 x 2 kosa)

cena izdelka:
12.45 €

Na zalogi

Magična gobica za čiščenje

Nekateri res trdovratni madeži ne grejo in ne grejo stran niti z uporabo čistil, kajne? Niti ne 🙂 Magična gobica za čiščenje je tako učinkovita, da sedaj praktično ni več madeža, ki bi se ji zoperstavil 🙂 Le z uporabo vode se bo Magic Sponge pogumno spopadla s težkimi madeži, ki se jih ne moreš znebiti. Samo navlažiš jo z vodo in postala bo močna radirka, ki bo zradirala trdovratne madeže! Ne verjameš, preveri v videu pri “sestava in uporaba”. *gobica se pri uporabi obrablja in počasi “razpade” na manjše koščke.

Da pa ti bo še bolj všeč, je tule seznam kje vse jo lahko uporabljaš: na ploščicahpipah, v korituskodelicah in vrčihhladilnikuzamrzovalnikupečiciposodahkeramikikopalni kadiPVC oknih, za vodni kamen, na platiščiharmaturni ploščitudi za usnje… Preveri kje smo gobico uporabili mi >>

Zradiraj trdovratne madeže s pomočjo magične gobice ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay? 🙂

Količina: Vsebuje 2 gobici velikosti 10 x 7 x 2cm

Sestava: 100% melamine foam

Uporaba: Gobico zmoči pod vodo in nežno podrgni po umazani površini. Opazuj kako madeži izginjajo. Vedno najprej preizkusi na manjši površini. NE uporabljaj na lakiranih površinah ali tistih, ki se lahko opraskajo. Nikoli NE uporabljaj na koži. Ne uporabljaj z detergentom. Vedno speri posodo po čiščenju z gobico. Izdelek ni igrača in ga je treba hraniti izven dosega otrok in živali.

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelki, ki s svojo iznajdljivostjo lajšajo vsakdan. 🙂 Naši Okay znamki vedno dodajamo nove eko izdelke. Zadnja novost je naša linija v Sloveniji narejenih ekoloških čistil, ki jih moraš preizkusiti!

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v obeh Okay maloprodajnih trgovinicah, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih” po Sloveniji. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.