thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay čistilo za stranišče Flush King

cena izdelka:
4.49 €

Okay čistilo za stranišče Flush King

Čiščenje stranišča je verjetno najmanj priljubljeno gospodinjsko opravilo … Ne, če vprašaš Flush Kinga! Kralj Okay čistil se je specializiral prav za čiščenje straniščnih školjk. Nekdo pač mora opraviti tudi najtežja opravila, kajne? Flush King se ne prestraši tudi najbolj umazanih WC-jev, ima namreč izkušnje z odstranjevanjem različne umazanije in vodnega kamna, ker je v mladosti prakso opravljal v straniščih nočnih klubov. Je modre barve (kot plemstvo je seveda modre krvi), zato se zelo dobro vidi, kje ga nanašaš. Njegova gelasta struktura poskrbi, da se na robovih školjke zadrži dovolj dolgo, da madeži nimajo nobene možnosti!

Svoj prosti čas rad preživlja z Mister Greasom, s katerim si večkrat ogledata kakšno športno tekmo. Še posebej rad pa dela v paru s svojo simpatijo Sparkling Señoro, zato je na voljo tudi v setu čistil: #BathroomGoals.

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji. Po uporabi obvezno zaprite pokrovček!

Nina: “Sem že dobila paket in sprobala oba nova izdelka. Super sta – učinkovita, kot tudi dišita noro! Cela bajta diši! 😃”

Karmen: “Pozdravljeni! Hvala za paket. Odlično dišita nova člana Okay čistil! 😍 Odlični vonji tudi tokrat!”

Sonja: “Super čistila! Zelo zadovoljna 😃 😃.”

Emina: “Kupljeno in že stestirano. TOP!!”

Manja: ” Odličen izdelek, priporočam vsakomur. ❤️ Vzela že v veliiiiikih refillih!”

Janja: ” Ga že imam doma! Diši, diši! 😍”

Količina:  500 ml

Sestava: <5% neionske površinsko aktivne snovi, vsebuje konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave, citronska kislina.

Uporaba: Čistilo nanesite pod rob straniščne školjke in pustite učinkovati, nato očistite s krtačko za sanitarije in splaknite. Ne uporabljajte na marmorju, površinah iz apnenca, emajliranih površinah, ki so občutljive na kisline. Po uporabi obvezno zaprite pokrovček!

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelki, ki s svojo iznajdljivostjo lajšajo vsakdan. 🙂 Naši Okay znamki vedno dodajamo nove eko izdelke. Zadnja novost je naša linija v Sloveniji narejenih ekoloških čistil, ki jih moraš preizkusiti!

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v obeh Okay maloprodajnih trgovinicah, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičku“.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.