thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Prijavi se na e-novičke in prejmi ekskluzivni dostop do vseh ugodnosti

na Okay.si ter skupaj z nami naredi nekaj dobrega zase in za naravo!

Nepremočljiva vrečka za kopalke in mokro perilo – roza

cena izdelka:

5,95 

Izdelek je žal pošel :(
Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Nepremočljiva vrečka

Imaš težave s shranjevanjem mokrega perila na poti ali na izletih? Tukaj je nepremočljiva vrečka za mokro perilo! Vrečka je idelana rešitev za shranjevanje mokrih kopalk na plaži, športnih oblačil po treningu ali pralnih pleničk za malčke na izletih. Za pranje pralnih pleničk pa lahko uporabiš tale prašek za športna oblačila pa poseben detergent.

Vrečka je vodotesna, tako da ni skrbi, da bi mokra oblačila zmočila torbo. Nepremočljivo vrečko lahko po uporabi, kar skupaj s perilom opereš v pralnem stroju. 

Vrečka je velika 40 x 30 cm.

Brez težav pri shranjevanju mokrih oblačil, tudi na poti s hitro in enostavno rešitvijo!  😉

 

Uporaba: V nepremočljivo vrečko lahko na poti shraniš mokre kopalke, otroške pralne pleničke ali pa športna oblačila po treningu. Nepremočljiva vrečka je pralna v pralnem stroju.

Velikost: 30cm x 40cm

 

Okay je naša blagovna zmanka, ki združuje izdelki, ki s svojo iznajdljivostjo lajšajo vsakdan. 🙂 Naši Okay znamki vedno dodajamo nove eko izdelke. Zadnja novost je naša linija v Sloveniji ročno narejenih ekoloških čistil, ki jih moraš preizkusiti!

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.