thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Prijavi se na e-novičke in prejmi ekskluzivni dostop do vseh ugodnosti

na Okay.si ter skupaj z nami naredi nekaj dobrega zase in za naravo!

Ecozone čistilo za odstranjevanje vodnega kamna – za likalnike in vodne grelce

cena izdelka:

4,95 

Čiščenje likalnika

Vodni kamen v likalniku in drugih gospodinjskih napravah je prava nadloga kajne?

Nič več z Ecozone odstranjevalcem vodnega kamna, ki je narejen prav zato, da ti pomaga, da se znebiš vodnega kamna. S tem izdelkom boš svoj likalnik rešil/a te nadloge. No, ne le likalnik, primeren je tudi za kuhalnike, grelce vode, kavomate… 🙂 To je to! En izdelek za več kuhinjskih aparatov. Končno!

Preveri, kako smo dekleta v pisarni očistile naš grelec vode >> 

Paket vsebuje 3 vrečke za 3 uporabe

Izdelek je primeren za ALERGIKE in VEGANE!

Izdelek je primeren za greznice.

Naredi nekaj dobrega za svoje aparate in za naravo, okay 🙂

Količina: 60g – za 3 uporabe

Sestavine: 100% Citric Acid.

Več o sestavinah si lahko prebereš na www.ecozone.com

Uporaba: 

  • likalnik: vsebino ene vrečke raztopi v 400ml vroče vode, v segret likalnik nato nalij raztopino. Vso vodo izprazni skozi likalnik s paro. Nato nalij vodo brez raztopine in jo prav tako porabi skozi paro.
  • grelec za vodo: zavri vodo v kuhalniku, vanjo stresi vsebino ene vrečke čistila. Počakaj 30 minut nato vodo odlij.

 

Pri Ecozone želijo narediti vaše domove varne in čiste za vas, brez bacilov in umazanije. To se da doseči le s čistili brez toksinov, zato so za tvoj dom izdelki Ecozone super izbira! Za njih “zeleno” pomeni spoštovanje okolja in način življenja prav vsak dan. Z uporabo njihovih čistili, boš naredil/a nekaj dobrega in prijaznega zate, tvoj dom in za naš planet.

Njihovi izdelki NISO testirani na živalih in so veganski (nekateri izdelki, pa so celo hipoalergeni, označeni so z certifikatom Allergy UK).

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.