thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Marcel’s Green Soap tekoče milo sandalovina in kardamom – refill

cena izdelka:
4.99 €

Tekoče milo refill

Tekoče milo refill Green Soap je narejeno na osnovi zeliščnega mila z dodanim glicerinom, da naredi tvoje roke prijetne in mehke. Milo je polno naravnih sestavin, ki so 99% biorazgradljive, kar je še posebaj pomembno, saj gre milo takoj po uporabi v odtok in v naravo. Zaradi čudovitega vonja bo redno umivanje rok postalo zabavno. Ko ti mila zmanjka, preprosto kupiš ta refill in prihraniš denar in odvečno odpadno embalažo!

Kot vsi izdelki Marcel’s Green Soap, tudi to milo NE vsebuje barvil, parabenov, fosfatov, klora, amoniaka ali kislin. Vsebuje le naravne sestavine, ki so 99% biorazgradljive.

Kombinacija vonjev sandalovine in kardamoma poskrbi zato, da ko si začneš umivati roke, se ne moreš ustaviti! 😉  Sandalovina je običajna sestavina parfumov in jo obožujejo ljubitelji dreves, kot je Marcel. Lesni vonj je dobra osnova za orientalsko sladko-pikantno aromo kardamoma! Preveri še ostale vonje.

Izdelek je veganski.

Za čiste roke poskrbi z naravnim milom ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay? 😉

 

Količina: 500ml

Sestavine: Aqua, Sodium Laureth Ether Sulfate, Sodium Chloride, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Elettaria cardamomum oil, Glutaral, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Limonene. Vsebuje eterična olja.

Uporaba: Na mokre roke stisni majhno količino mila in si umij roke kot običajno. Roke dobro izperi. Zadostuje za do 100 umivanj rok.

Marcel’s Green Soap znamko je ustvaril, tako je, Marcel. Njegova zgodba se je začela ker je bila njegova omara s čistili polna agresivnih, kemičnih izdelkov. Vedel je, da mora obstajati boljši način za čiščenje doma. Marcelov dom, kjer je živel sam s tremi hčerkami, je bil idealen kraj za zgodnje poskuse ustvarjanja okolju prijaznega mila, ki ni bilo le naravno, temveč je tudi lepo dišalo. Ko je bil Marcel zadovoljen s svojim izdelkom, je našel majhno tovarno mil na Nizozemskem, ki je prevzela proizvodnjo njegovih mil. Prodaja je počasi rastla in Marcelova mila in čistila so sedaj na voljo tudi pri nas, saj sledijo Okay viziji! 🙂

Z nakupom Marcelovih izdelkov pomagate ustaviti ogromno proizvodnjo plastike, saj je Green Soap prva blagovna znamka v zahodni Evropi s plastenkami iz 100% reciklirane plastike. Po uporabi izdelka pazite, da plastenko odvržete v pravi zabojnik in poskrbite za ponovno reciklažo ali pa plastenko uporabite za ponovno polnjenje!

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.