thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Faith in Nature detergent za perilo – aloe vera in romžmarin 5l

cena izdelka:
32.55 €

Izdelek je žal pošel :(
Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Faith in Nature detergent za perilo rinfuza

Zaupaš v naravo? Faith in Nature je certificirana znamka, ki zaupa naravi! Tudi, ko gre za pranje perila. Njihov detergent je zasnovan tako, da se ga uporabi izredno malo na pranje, kar ima majhen negativen učinek na okolje (in tvojo denarnico :)). Primeren je za uporabo tudi pri nizkih temperaturah

Detergent je non-bio, kar pomeni, da ne vsebuje encimov, parabenov ali belil. Primeren je za volno, fine tkanine, barvna oblačila in pralne pleničke.

Detergent za perilo in nekatere druge Faith in Nature izdelke pa lahko dobiš tudi na rinfuzo v našem “refill kotičku“.

Zaupaj naravi ter naredi nekaj dobrega zase in za naš planet, okay?  😉

Količina: 5l

Sestava: Aqua (Water) Laureth-7*, Sodium citrate*, Sodium palmate**, Sodium cocoate* and/or Sodium palm kernelate**, Aloe barbadensis leaf juice**, Rosmarinus officinalis leaf oil* Glycerin*, Sodium chloride Sodium carbonate Limonene*

Več o sestavinah si lahko prebereš na www.faithinnature.co.uk/ingredients

Uporaba: Za doziranje v pralni stroj uporabi pokrovček. Za ročno pranje uporabi 15ml detergenta, ki ga dodaš v 5 litov tople vode. Za odstranjevanje madežev nanesi majhno količino detergenta neposredno na madež in speri. Pred uporabo na občutljivih tkaninah preizkusi na majhni površini.

Faith in Nature” izdelki so okronani z različnimi certifikati in narejeni v Veliki Britaniji. Znamka obstaja že 40 let in njihova filozofija je, da smo lahko le v sodelovanju z naravo zdravi ter omogočimo trajnostno in ekološko delovanje. Rastline, ki jih uporabljajo v izdelkih imajo čudovit vonj, a to ni edini razlog, da jih radi uporabijo. Skrivnost je v njihovi moči in vsaka je bila izbrana zaradi svojih zdravilnih lastnosti – z namenom skrbeti za vas in za naravo.

Vse sestavine so organske in naravno pridobljene. Noben izdelek NI preizkušen na živalih, Faith in Nature je bilo eno izmed prvih podjetij, ki je bilo “Vegan soceity approved”. Ne uporabljajo živalskih proizvodov v katerem koli od njihovih izdelkov – torej so vsi primerni za VEGETARIJANCE in za VEGANE. Izdelki so BREZ PARABENA, HIPOALERGENI ter so primerni za NOSEČNICE.

Mnogim izdelkom je bil dodeljen “Best Buy” status, ki ga podeljuje angleška potrošniška organizacija.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.