thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Ecozone naravni mehčalec za perilo “Innocence” 37 pranj

cena izdelka:
6.99 €

Naravni mehčalec

Enostavno in sveže : ) …ter brez živalskih sestavin! V veliko mehčalcih za perilo je namreč živalska maščoba!! V Ecozone naravnemu mehčalcu pa so namesto tega uporabili rastlinski izvleček, ki naredi tvoje perilo ljubeče mehko.

Čiste sestavine obdržijo vlakna tkanin gladka in oblačila mehka ter nežna ob dotiku s kožo. Zdrži do 37 pranj, tvoja oblačila pa bo božal nežen cvetlični vonj.

Primerno za občutljivo kožo.

Izdelek je primeren za VEGANE!

Izdelek je primeren za greznice.

Peri brez živalskih snovi ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay ; )

Količina: 1000ml. Za 37 pranj!

Sestavine: Bis (acyloxyethyl) Hydroxyetyl Methylammonium Methosulphate, Esterquat, Sorbic Acid, Perfume, Coumarin, Lyral.

BREZ palmovega olja.

Več o sestavinah si lahko prebereš na http://www.ecozone.com/

Uporaba: Vlij približno 1 pokrovček tekočine v predalček za mehčalec v tvojem pralnem stroju in operi perilo po navodilih na etiketi. Ne vlij direktno na perilo.

 

Pri Ecozone želijo narediti vaše domove varne in čiste, brez bacilov in umazanije. To se da doseči le s čistili brez toksinov, zato so za tvoj dom izdelki Ecozone super izbira! Za njih “zeleno” pomeni spoštovanje okolja in način življenja prav vsak dan. Z uporabo njihovih čistili, boš naredil/a nekaj dobrega in prijaznega zate, tvoj dom in za naš planet.

Njihovi izdelki NISO testirani na živalih in so veganski (nekateri izdelki, pa so celo hipoalergeni, označeni so s certifikatom Allergy UK).

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.