thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

-26%

Ecozone krpa iz mikrovlaken za talne površine 2 kosa

cena izdelka:
7.99 €

5.99 €

Krpa iz mikrovlaken za talne površine

Komplet dveh krp iz mikrovlaken, ki so primerne za uporabo na metlah za čiščenje tal, ki imajo nameščanje z uporabo “ježkov”.  Za uporabo preprosto namestiš krpo iz mikrovlaken na glavo metle, zmočiš tla in začneš s čiščenjem. Pralne krpe natančno očistijo tudi kote in z lahkoto ujamejo umazanijo. Tla bodo ostala bleščeča!

Obe krpi se lahko med pranjem uporabljata izmenično. Krpi sta primerni za različne talne površine kot so ploščice, les, parket, laminat, …

Sestava: Polyester

Velikost: 36 cm x 11 cm

Pri Ecozone želijo narediti vaše domove varne in čiste, brez bacilov in umazanije. To se da doseči le s čistili brez toksinov, zato so za tvoj dom izdelki Ecozone super izbira! Za njih “zeleno” pomeni spoštovanje okolja in način življenja prav vsak dan. Z uporabo njihovih čistili, boš naredil/a nekaj dobrega in prijaznega zate, tvoj dom in za naš planet.

Njihovi izdelki NISO testirani na živalih in so veganski (nekateri izdelki, pa so celo hipoalergeni, označeni so s certifikatom Allergy UK).

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.