thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Prijavi se na e-novičke in prejmi ekskluzivni dostop do vseh ugodnosti

na Okay.si ter skupaj z nami naredi nekaj dobrega zase in za naravo!

ECOS čistilo za odstranjevanje madežev – ljubljenčkom prijazno

cena izdelka:

5,95 

Izdelek je žal pošel :(
Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

ECOS čistilo za odstranjevanje madežev

Vsi obožujemo svoje ljubljenčke 🙂 Zato je še posebej čudovito, če so čistila narejena, tako da je formula prijazna našim ljubljenčkom!

Zate (in za tvojega kosmatinca) imamo prav posebno čistilo za odstranjevanje madežev, ki je namenjeno boju s trdovratnimi madeži na TKANINAH, PREPROGAH, SEDEŽNIH garniturah in drugih površinah, ki jih ne moreš dati v pralni stroj in so vsak dan na udaru umazanih tačk ljubljenčkov (seveda je primerno tudi za madeže, ki jih povzročijo naši najmlajši in pa mi sami 😉 ).

Deluje pa tudi kot čistilo za trdovratne madeže, na oblačilih in tkaninah, ki ga lahko predhodno naneseš na madež, da se bo v stroju lažje opral. Te zanima kako učinkovito je? Preveri, mi smo ga stestirali >> 

Izdelek je primeren za veganeIzdelek je primeren za greznice.

Narejeno je na rastlinski osnovi in je BREZ formaldehida, fosfatov, klora, amoniaka in GSO. Čistilo je biorazgradljivo in pH nevtralno.

Očisti svoj dom nadležnih madežev in naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay? 😉

Luka: “Tole čistilo za odstranjevanje madežev je res toooop 🙂 Odstranilo je večino madežev, ki so nastali z leti uporabe prav tako pa je odstranilo tudi madeže, ki jih je mami naredila, ko je hotela očistiti sedežno garnituro z varekino! Toplo priporočam tole čistilo! Ko sem ga dobil, nisem verjel, da bo takšen efekt, vendar je dejansko razlika OPAZNA!! Hvala Okay 😉
P.s.: sedežna je posušena že 24ur in izgleda vrhunsko. Staro sedežno si bom naredil kot novo!”

Količina: 500ml

Sestavine: Water, Alcohol Denat. (corn-derived), Plant based Surfactant (<5% nonionic), Potassium Sorbate (plant-based, food grade preservative), Citric acid (plant based pH adjuster), Enzymatic Blend (stain remover), Citrus Limon (Lemon), Peel Oil (contains EU allergen: limonene)

Uporaba: Pretresite pred uporabo. Najprej manjšo količino nanesite na manjši predel.

  • Za uporabo na perilu: Nanesite direktno na madeže in pustite 5 minut, pote pa perilo operite kot običajno.
  • Preproge in tkanine: Nanesite direktno na madež in pustite 5 minut. Potem obrišite s krpo. Če je madež še viden, ponovite in pustite čez noč.
  • Lesena tla: Nanesite na madež in takoj pobrišite. 
  • Za odstranjevanje neprijetnega vonja: Smrdljivo tkanino namočite za čez noč.

Pri “Earth friendly products” verjamejo, da je pomembno prav to kar je v notranjosti. Ravno zato so porabili skoraj 50 let za izpopolnjevanje svojih čistil, ki delujejo odlično pa še varne so za uporabnike in naš planet.

Podjetje je družinsko in je bilo ustanovljeno leta 1967. Že od takrat je njihov cilj, da bi bila naravna čistila dostopna vsem in vsakemu gospodinjstvu. Z linijo “ECOS” so dokazali, da naravni in eko izdelki niso nujno dragi.

V podjetju pri proizvodnji uporabljajo obnovljivo energijo in upoštevajo standarde za “zero-waste” ter tako pri proizvodnji ustvarijo čimmanj odpadkov.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.