thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay čistilo za kopalnico Sparkling Señora – refill 5l

cena izdelka:
35.00 €

Izdelek je žal pošel :(
Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Okay čistilo za kopalnico Sparkling Señora refill

Kuhinja ali kopalnica, ta nadloga vodni kamen, je povsod! Ampak brez skrbi, Sparkling Señora je kos še tako trdovratnemu vodnemu kamnu. Čeprav je res le simpatična gospodična, ne podcenjuj njene moči, ko se skupaj lotita čiščenja ploščic, tuš kabine, umivalnika ali celo stranišča. Če je bleščeča gospa tvoje novo najljubše čistilo, ti je zagotovo tudi hitro zmanjka. Ravno zaradi njene popularnosti je na voljo tudi 5l refill, ki zadostuje za kar 10 polnjenj običajne plastenke Sparkling Señora.

Refill ni le ugodnejši (je skoraj 30% cenejši, če primerjaš ceno na 500ml), temveč je tudi bolj ekološka možnost. Ko sprazniš 5l embalažo, nam jo lahko preprosto pošlješ nazaj, ali jo odneseš v Okay trgovinico, ob tem pa prejmeš še popust. 😉  Mi bomo prazno embalažo refilla očistili in ponovno napolnili.

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji. Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!

Željka: “My absolute favourit! Kopalnica diši še od včeraj! 😍 😍 ”

Ulla: “Ommmmggg, kok pa tole diši! Cela kopalnica 😍  zaenkrat je tale favorit.”

Nika: “Zaradi čistil sem šla danes v Ljubljano, da sem jih šla kupit. Čistila oziroma vonji so vrhunski 😍 , noro dišijo, da mi še zdej stanovanje diši! Ne morem verjet, tole so prva čistila, ki mi zares dišijo – priznam, od Methoda kopalnica mi je smrdelo, tale Sparkling Señora pa noro diši!”

Renata: “Super čistila. Dobila sem jih v dar od sodelavke in prijateljice Suzane, nalednje je moje naročilo 😉 . Kopalnica je čista in zelo dišeča…👍

Nina: “Bolana čistila! Ponavadi Señoro pošpricam in grem vmes še kaj naredit, včeraj sem pa pošpricala po pipi in z željo, da čimprej končam pograbila krpo, da bi malo pospešila čiščenje in OMG v parih sekundah je kamen na pipi izginil! Ne pretiravam Zakon res. 👍 😍”

Količina:  5000 ml

Sestava: <5% neionske površinsko aktivne snovi, vsebuje konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave (Coumarin, Hexyl Cinnamal, Linalool), mineralne kisline

Uporaba: Čistilo nanesite neposredno na umazano površino in očistite z vlažno krpo. Po 5 minutah površino temeljito sperite  z vodo ali obrišite z vlažno krpo. Ne uporabljajte na marmorju, površinah iz apnenca, emajliranih površinah, ki so občutljove na kisline. Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!

 

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelki, ki s svojo iznajdljivostjo lajšajo vsakdan. 🙂 Naši Okay znamki vedno dodajamo nove eko izdelke. Zadnja novost je naša linija v Sloveniji narejenih ekoloških čistil, ki jih moraš preizkusiti!

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v obeh Okay maloprodajnih trgovinicah, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičku“.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.