thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Prijavi se na e-novičke in prejmi ekskluzivni dostop do vseh ugodnosti

na Okay.si ter skupaj z nami naredi nekaj dobrega zase in za naravo!

Bombažne zero waste vrečke za sadje in zelenjavo – 3 kosi

cena izdelka:

9,95 

Vrečke za sadje in zelenjavo

Se tudi ti strinjaš, da so plastične vrečke za sadje in zelenjavo preteklost?! Naš Okay komplet 3 vrečk iz certificiranega organskega bombaža je vse kar potrebuješ, da rečeš plastičnim vrečkam ADIJO!
Paket vsebuje 3 vrečke iz organskega bombaža, različnih velikosti:
  • mrežasto vrečko za sadje in zelenjavo 38 cm x 30 cm
  • vrečko iz tankega platna za sadje, zelenjavo ali kruh in pecivo 28 cm x 38 cm
  • majhno mrežasto vrečko 19 cm x 16 cm

Vrečke so narejeni iz eko bombaža, ki se prideluje brez uporabljenih pesticidov, insekticidov, gnojil in gensko spremenjenih organizmov. Tak organski bombaž je zato primeren za izdelke, ki pridejo v stik s hrano. Potrebuješ tudi bombažno vrečko za večkratno uporabo, v katero lahko pri nakupovanju spraviš še ostale izdelke? Ni problema, najdeš jo v naši trgovini tukaj.

Poslovi se od plastičnih vrečk in z uporabo eko alternative naredi nekaj dobrega za naš planet in zase, okay?  😉

 

Velikost:

  • mrežasto vrečko za sadje in zelenjavo 38 cm x 30 cm
  • vrečko iz tankega platna za sadje, zečenjavo ali kruh in pecivo 28 cm x 38 cm
  • majhno mrežasto vrečko 19 cm x 16 cm

 

Okay je naša blagovna zmanka, ki združuje izdelki, ki s svojo iznajdljivostjo lajšajo vsakdan. 🙂 Naši Okay znamki vedno dodajamo nove eko izdelke. Zadnja novost je naša linija v Sloveniji ročno narejenih ekoloških čistil, ki jih moraš preizkusiti!

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.