thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Prijavi se na e-novičke in prejmi ekskluzivni dostop do vseh ugodnosti

na Okay.si ter skupaj z nami naredi nekaj dobrega zase in za naravo!

Bombažne krpice za odstranjevanje ličil za večkratno uporabo – 5 kosov

cena izdelka:

7,95 

Bombažne krpice za odstranjevanje ličil iz organskega bombaža

Se tudi ti strinjaš, da vsak posameznik ustvari preveč odpadkov in da se moramo potruditi, da to količino zmanjšamo? Super, potem moraš za odstranjevanje ličil začeti uporabljati bombažne krpice za odstranjevanje ličil za večkratno uporabo! Krpice A Slice of Green so narejene iz organskega bombaža in so narejene kot nadomestek čistilnih robčkov za enkratno uporabo ali bombažnih vatk.

Vsaka blazinica ima bolj “grobo stran” za odstranjevanje ličil na obrazu, kot je na primer puder in rdečila. Na drugi pa je zelo mehak, organski bombaž iz velurja, ki je nežen in gladek. Zato je kot nalašč za odstranjevanje ličil z oči. Krpice imajo tudi priročno visečo zanko, da lahko krpice obesiš med sušenjem po pranju.Krpice navlaži s toplo vodo, nanje nanesi odstranjevalec ličil ali gel za čiščenje obraza in nežno masiraj kožo v krožnih gibih. Ko so krpice umazane jih  lahko opereš v pralnem stroju na  30 stopinjah celzija. Bombaž iz katerega so krpice narejene ima organski certifikat GOTS.

Paket vsebuje:

  • 5 krpic s premerom približno 10 cm

Poslovi se od vatk za enkratno uporabo in z uporabo eko alternative naredi nekaj dobrega za naš planet in zase, okay? 😉

 

Sestava: 100% organski bombaž

Uporaba: Krpice navlaži s toplo vodo, nanje nanesi odstranjevalec ličil ali gel za čiščenje obraza in nežno masiraj kožo v krožnih gibih. Ko so krpice umazane jih  lahko opereš v pralnem stroju na  30 stopinjah celzija. Bombaž iz katerega so krpice narejene ima organski certifikat GOTS.

Paket vsebuje:

  • pet krpic s premerom približno 10 cm

 

 

A Slice of Green ustvarja in distribuira ekološke izdelke sredi čudovitega podeželja v Wiltshireu v Veliki Britaniji. Podjetje se osredotoča tudi na to, da na evropski maloprodajni trg vpeljuje številne elegantne, etične izdelke, ki bodo potrošnikom pomagali živeti bolj trajnostno.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.